srijeda, 11. veljače 2015.

Prednosti ugradnje vodomjera


Prednosti ugradnje vodomjera

  
Ugradnjom vodomjera dobivate najpravedniji način plaćanja ,jer ćete platiti stvarnu potrošnju. Brojila su također jako važna, kako bi se osigurala budućnost zalihe vode, što potiče ljude da koriste vodu mudro, prikupljanjem podataka o korištenju, možemo prepoznati dali voda curi.

Kontrola vaših računa
Možete pomoći smanjiti račun dodatno, instaliranjem uređaja koji štedi raspon vode. Takav uređaj može uštedjeti i do četvrtine korištene vode vašeg kućanstva bez drastične promjene u načinu na koji se trenutno koristite vodom.
 

Spremanje vode
Ugradnja vodomjera je najbolji način da se identificira ,jeste li visoki ili niski korisnik vode, te svakako može pomoći u uštedi. Potražnja za vodom u Londonu već prelazi dostupne zalihe. Do 2014. godine, potražnja u ovoj regiji će nadmašiti ponudu za 35 milijuna litara vode dnevno. Moramo koristiti vodu mudro kako bi se osiguralo da je uvijek dovoljno ima. U prosjeku svaki od nas koristi 160 litara vode dnevno - to je više od 1.000 litara tjedno. Oko 30 % je zajapureno u zahodu, 33 % se koristi za osobnu higijenu i 13 % se koristi za pranje odjeće. Samo 4 % zapravo se koristi za piće.
Ugradnjom vodomjera, u prosjeku, kupci koriste 12 % manje vode, ljudi imaju tendenciju cijeniti ono što plaćaju, manje je vjerojatno da će trošiti vodu bespotrebno ukoliko imaju vodomjer.
 

Smanjenje propuštanja
Propuštanje u cijevima ispod vrtova čine više od četvrtine svih curenja. Vodomjer nam može pokazati ako postoji kontinuirana upotreba vode na nekretnine, što je dobar pokazatelj curenja.

 

 
 

Nema komentara:

Objavi komentar